Ar egzistuoja tobulas vonios rankšluostis?

Kai už lango tokie vasaros karščiai, esant galimybei dušas tampa dažnesne rutina nei įprasta. Todėl kokybiškas ir malonus vonios rankšluostis tampa ne ką mažiau svarbia tos rutinos dalimi.

Įsigyti rankšluostį, kaip ir daugelį kitų buities daiktų, galima kone bet kurioje didesnėje maisto prekių parduotuvėje. Tačiau norintiems kokybės, tvarumo ir estetikos gali tekti paieškoti toliau. Ir, beje, didelis , purus rankšluostis nebūtinai yra geriausias pasirinkimas. Tad ar egzistuoja tobulas vonios rankšluostis ir kaip jį išsirinkti?

Svoris išduodantis kokybę

Prie kokybiškų rankšluosčių visada galima rasti „gsm“ prierašą, kuris nurodo kvadratinio metro svorį (grams per square meter). Dažniausiai kuo didesnis „gsm“, tuo geriau rankšluostis tarnaus. Tekstilės ekspertų teigimu, daugiau nei 500 gsm jau yra gero vonios rankšluosčio rodiklis.

Tekstilė laiminti simpatijas

Medvilnė, mikro medvilnė, linas, bambuko pluoštas ir kt. – vonios rankšluosčiai yra gaminami iš visų šių medžiagų, tačiau 100 proc. medvilnės pasirinkimai yra populiariausi ir turbūt ne veltui – jie puikiai sugeria drėgmę, maloniai liečiasi prie odos ir yra ilgaamžiai.

Svarbus tankumas ir dydis

 Geros kokybės medvilnės rankšluostis yra tankus, todėl neturėtų matytis jo pagrindo – nebent tai yra rašto dalis. Nė kiek ne mažiau svarbus yra ir vonios rankšluosčio dydis. DREAMON siūlo 160x100 cm rankšluosčius. Į juos patogu įsisukti visiems, taip pat aukštiems ir stambesnio sudėjimo žmonėms.

Kaina ne svarbiausias kokybės rodiklis

Kokybiškas vonios rankšluostis priklausomai nuo jo dydžio gali kainuoti ir triženklią sumą, tačiau nebūtinai jis yra tris kartus geresnis už tą, kuris yra pigesnis.

Taigi svarbu nepasimauti ant kainos ir pirmiau gerai įvertinti minėtus kriterijus, kurie padės išsirinkti ilgaamžį, kokybišką ir malonų vonios rankšluostį – juk jums tikrai svarbu, kas apglėbia jūsų kūną!